Judit i Àfrica

Reactivem el blog!

De nou amb l’avió gairebé sota el cul i amb unes ganes boges de poder tornar a abraçar aquestes persones i personetes que tan he trobat a faltar durant els darrers 8 mesos, en especial la Mounira, el Ouadourou, l’Azmao i la Néma, el Malik i l’Abdoul.

Si visiteu el web www.juditiafrica.com podreu estar al corrent de tota la feina que he pogut anar fent durant aquests mesos a Catalunya, que no ha estat poca. Han estat mesos intensos, amb molta moltíssima feina però també aprenent molt i valorant tota la sort que tinc.

Seré a Ouaga del 24 de desembre al 12 de gener, tot el que la feina i els estudis em permeten. Espero poder tornar a estar en contacte amb vosaltres a través d’aquest blog, que em fa sentir-vos a prop mentre estic lluny. Ara només queda BILFU Catalunya-ramba, NE Y BEOOGO Burkina-ramba!

Posted in Blog by judit on December 17th, 2012 at 12:38.

2 comments

Previous Post:   Next Post:

2 Replies

  1. Montse Dec 18th 2012

    Bon viatge!!!!!!!!!!!!

  2. GaybrielDuboisGof Oct 31st 2018

    rtegrf


Leave a Reply