Judit i Àfrica

Una vegada mes… dolçor amarga Africana

L’arribada a Ouaga ha estat semblant a les altres vegades: l’avio va arribar amb un parell d’hores de retard, pero a l’aeroport m’hi esperava la calidesa del Malik, la seva dona, i Jean Pierre, un dels alumnes de l’escola. El dimarts el vaig dedicar el primer dia a passejar i saludar la gent del barri, visitar amics i veins, aclimatar-me i recuperar hores de son.  Avui ha començat la feina, fent revisio de l’any passat i començant a planificar el proper. Treballar amb Malik, dona gust. Dema, que es festiu, toca visita a la mare de Malik i a un parell de projecte engrescadors dels que m’han parlat :)

El costat amarg d’aquesta nova visita no es diferent de les altres vegades: ahir vaig saber que en el darrers mesos han mort Sosso i Alassane, dos dels nens discapacitats de l’associacio amb qui vaig estar treballant els primers mesos (en podeu veure fotos aqui al blog). Aquestes noticies em trenquen el cor, pero intento no posar-me trista i dedicar-los el somriure que es mereixen: el mateix que durant mesos ells em van regalar a mi. El meu joc preferit amb Sosso era el de Sosso, fo bee ye? fo bee ye? Era bonissim perque quan el cobria amb un drap i li deia allo de on es el Sosso? Senties com, amagat darrere el drap, es pixava de riure pero intentant aguantar-se perque no el sentis i el descobris. Alassane era mes gran i li encantava estirar-me els cabells, i jo em deixava i feia veure que m’enfadava. Quants records em venen al cap ara, d’aquells primers mesos a Ouaga!

Be, espero escriure’us aviat amb noticies mes bones que les d’avui. Petons calids!

Sosso, fo bee ye? A bee ne Wenda.

 

Posted in Blog by judit on August 14th, 2013 at 19:23.

9 comments

9 Replies

 1. Judit… no sé què dir-te!
  serveix un t’estimo?

 2. Hola Tuit!! uff no tinc paraules … però t’envio una forta abraçada.
  Nous projectes !!! aig, aig que m’esgarriiiiifo !!!! quina poooor.
  ;)
  Per cert, demà vas a veure a la mare de Malick i al final el mocador no el vas prendre, últimament perdo el cap (sort que no me’l deixo enlloc) donali molts records i un peto de part meva, val?
  Malick deu estar encantadíssim de tenir-te aquí, segur que si !!
  Be videta, anirem parlant, cuide’t moooolt. T’estimo.

 3. Judit,
  Un petó i un :)

 4. Anonymous Aug 14th 2013

  Ànims Tuit!!
  Segur que trobaràs moments dolços de veritat.
  Un petó, i disfruta mooooolt :)

  (Un petó del Lluc)

 5. mireia Aug 14th 2013

  Jijiji!!!
  Pel petó del Lluc ja saps qui ha escrit el post, no?

 6. Anonymous Aug 16th 2013

  Sempre endavant… T’estimo!!!
  Aquests dies ( especialment) pensaré molt en tu :;(
  T’estimo molt:))

 7. nanineta Aug 16th 2013

  aix…que no he posat q3ui sóc…

 8. Anonymous Aug 21st 2013

  Avui t’envio una abraçada molt especial.
  El cel brilla d’un blau escandalós!!
  :-)

 9. nanineta Aug 21st 2013

  Aixxx!!!!


Leave a Reply