Judit i Àfrica

Bon any!

L’entrada al 2013 ha estat simplement magnifica, tan de bo tots els que em seguiu l’hagueu disfrutat tant com jo :) Durant els darrers dies tot son bones noticies i finalment, gracies a una bona collaboracio d’una gran persona que es diu Merche, dema firmem el contracte pel lloguer del local nou! Ens traslladarem a finals d’aquest mes, justament un any despres de l’obertura del centre. La resta de papers administratius segueixen tambe el seu curs, i esperem que en els propers mesos ho puguem tenir tot en regla.

Els alumnes segueixen tan motivats com el primer dia. Ara tots venen a ensenyar-me les seves llibretes perque vegi com treballen de be, i tots volen que els hi demani que em llegeixin alguna cosa per ensenyar-me com en saben. La veritat es que despres de 8 mesos d’absencia dona gust veure que tot aixo esta realment servint de molt. Personalment, no podria estar mes contenta amb el funcionament de l’escola i els progressos dels alumnes! :)

Els dies passen rapid, i d’aqui 10 dies ja tornare a estar en terres catalanes. Mentrestant, seguirem treballant :)

abrasades!

Posted in Blog by judit on January 2nd, 2013 at 15:05.

2 comments

2 Replies

  1. Havia estat escrivint un munt de coses i s’ha esborrat tot grrrr quina ràbia !!
    Així que ara no m’enrollo, disfruta assaborint i disfrutant el resultat de molt temps de lluita i que veure els resultats et doni força per seguir treballant ;)
    i com no, cuidet molt, molt i …. més, més.
    Muaks, cuqueta !!

  2. Montse Jan 7th 2013

    :-) :-) :-)


Leave a Reply