Judit i Àfrica

Els millors regals… no es poden comprar amb diners…

Nada cambia… si nada cambia

Aquest any ha tocat passar el nadal lluny de casa, de la familia i els amics. Aqui amb prou feines es respira nadal, perque no hi ha grans banquets, ni regals pels nens, ni pastorets. Pero tot i aixi, he de dir que ha estat un dels millors nadals de la meva vida, i sens dubte, el millor viatge. Que que m’han regalat?

He rebut amor a cabassos, somriures d’agraiment i passio per la vida. Torno amb les piles recarregades, havent-me retrobat a mi mateixa amb tot el que aixo suposa. Em torno a sentir viva, molt viva, i torno a tenir ganes de lluitar, perque avui veig com l’esforç dels darrers dos anys i mig dona el seu fruit.

Durant l’any que vaig ser a Burkina vaig aprendre moltes, moltes coses que no sabria expressar en paraules. Com si tot allo que hi havia al meu cap de manera abstracte trobes com comunicar-se amb mi. Aqui tenim una cosa que no te preu: el TEMPS, i es aquest el que al final et dona les eines per creixer, entendre’t millor a tu mateixa i entendre millor el mon que veus.

Burkina esta carregada de savies veritats, algunes de boniques i algunes que fan mal. Crec, pero, que el mes important es saber escoltar-les sense por.

Torno i no soc la mateixa persona. O mes ben dit, soc la persona que he estat sempre, simplement que he tornat a aflorar a la superficie. Si, m’he trobat a faltar.

Foto: l’arbre dels desitjos, on blancs, negres i fosforitos vam penjar els nostres desitjos per any nou. La nit de reis els vam cremar, i ara son part de l’aire que respirem. Estic convençuda que, una vegada mes, el mon conspirara perque es facin realitat.

Posted in Blog by judit on January 11th, 2013 at 11:38.

Add a comment

Comments are closed.