Judit i Àfrica

Verano… azul… i groc, molt groc :)

Air vaig redactar un post per actualitzar avui el blog des del cyber… he pres el pen drive, pero per aquelles coses de la vida ara m’adono que em vaig oblidar de copiar-hi el document… aixi que us escric una miqueta aqui, en directe :)

Per aqui tot va molt be, estic preparant un document resum de tota la feina feta aquest primer quatrimestre i amb les projeccions que tinc per als propers mesos.

Com que de feina ja us en parlare en la propera entrada (que no tardara tan a arribar com aquesta) aprofito avui per explicar-vos que estic molt be, que sembla que les diarrees setmanals finalment han afluixat i que m’alimento la mar de be :) Aquests dies tenim a casa 2 voluntaris bascos que estan amb nosaltres durant un mes, aixi que no tinc mai temps per aburrir-me.

Pel que fa al projecte, ja tinc decidit com invertir els dinerons que em vau confiar. I tambe tinc decidit que si tot va be, despres de nadal torno cap aqui Burkina, de moment fins el juny, perque… be, perque m’encanta la meva feina, perque queden moltes coses per fer i perque em queda molt per aprendre.

De moment no m’enrotllo mes, us envio petons dolsos d’estiu i abrasades a tots els que les vulgueu. A la prochaine!

Posted in Blog by judit on August 13th, 2011 at 19:22.

19 comments

19 Replies

 1. Despistaaadaaaa !!! de qui et deu venir això ?? nose, nose.
  Petonets bonica dema torno a treure el cap i xerro una miqueta. …. i ….. ho saps? ,….. si, si això ;)

 2. Montse Aug 14th 2011

  Que bé tenir notícies teves!!! Ens fa mooolt contents que siguis tan feliç i que t’ho passis tan bé. Cada diumenge ens posem al blog per llegir els teus escrits,que ens fan reflexionar mooolt sobre mooltes coses(al menys a mi) i ja et trobava a faltar.
  Ah! em quedo unes quantes abraçades de les que ens envies i uns quants petons dolços i també te n’envio per tu. T’ESTIMO.

 3. Anonymous Aug 16th 2011

  Oéoéoé!! M’encanta obrir el teu blog (ho faig cada dia perquè està a favoritos) i trobar-hi un escrit nou. Encara que sigui improvisat, o ràpid perquè és en directe, és molt xulo llegir-te. Parlem aquesta setmana, eh! abans de les meves vacancetes.
  Ja sabia que després de Nadal tornaries a marxar, jeje! Podria ser que fos perquè no aguantaràs el fred d’aquí, o potser és bona senyal: vol dir que estàs trobant allò que buscaves, o si més no, comences a estar-hi a prop, no??
  Un petó molt fort!!!

 4. Mireia Aug 16th 2011

  Ai!! no sóc Anonyomous, eh! sóc jooooo!! la Mireia.

 5. Ospe, ospe Mireia, m’has fet ballar el cap, jo que ja sabeu que m’agrada saber-ho tot, m’estava trencant les banyes pensant qui era que coneixia tant be a la Judit, i és clar, només podies ser tu, menys mal que tot seguit he llegit el seguent missatge perquè sino m’hagues fet un fart de pensar.
  Hola Judit, ja veus, aqui parlant amb ta germana, si és que som massa.
  Petonets i fins aviat. ;)

 6. Hola bonica,
  fa molta il·lusió veure’t i veure que no et veiem més sovint perquè tot et va força bé. Me n’alegro molt.
  Un petó molt fort.

 7. Mireia Aug 17th 2011

  Ai, mare… ets un cas! I ben entretinguda que has estat mentre pensaves qui era, jejeje!!
  Un petonet!

 8. Que carai és tot això que s’ha penjat a totes les teves entradades? propagandes? quin rollo no?

 9. hola Tuit!
  aquí ja ha arribat l’estiu i fa força calooooooooooooorrrrrrrrrr,
  saps q? tot i q aquest lloc a on ets és lluny jo et sento molt a prop!
  una abraçada ben forta

 10. Montse Aug 21st 2011

  Hola guapíssima!! Avui he pensat molt en tu. Espero que hagis passat un bon dia.Una mega abraçada!!!

 11. 4YPLeH gxwjzjxyhyje

 12. ZPB3tx , [url=http://igeougqmyall.com/]igeougqmyall[/url], [link=http://owxjgasbermn.com/]owxjgasbermn[/link], http://dgedcuwifysh.com/

 13. En esta versión lite vas a poder echarte una rápida tirada 3 de tarot con salud, dinero y amor.


Leave a Reply