Judit i Àfrica

Aire, temps i sol

Somnis. Somnis que continuament m’enganyen i desvien els meus pensaments ordenats. Somnis que ens enceguen i ens fan dèbils, vulnerables, víctimes de nosaltres mateixos. I una vegada i una altra ens cal parar i recordar, perquè mai arribarem a conèixer-nos prou.

Em mireu i dieu que sóc forta, que tinc les idees clares, que sóc valenta. Jo conec una altra Judit. Una Judit plena de dubtes i inseguretats. Por d’equivocar-me, de no saber canviar mai allò que no m’agrada de mi. Lluito, no vull rendir-me. I em dic a mi mateixa que no ens hem de rendir mai!

Em queden tantes coses per millorar… però a vegades ja no sé per on agafar-les. Una batalla constant, aparentment interminable. Després de tant de temps, potser ens hem de plantejar canviar l’estrategia. Però per quina?

Gràcies per totes les preguntes, Àfrica.

Ara, toquen respostes.

Posted in Blog by judit on March 9th, 2012 at 12:48.

4 comments

Previous Post:   Next Post:

4 Replies

 1. Tots tenim dubtes, i inseguretats, tots en equivoquem, pero, com tú, lluitant i sense rendirse, les respostes a les preguntes van arriban.
  Anims i endevant, que ho estas fent molt bé.
  T’estimo, ququeta. Un petó!!!

 2. Montse Mar 9th 2012

  Si no dubtessim i no ens equivoquessim no seriem humans.La vida és un cúmul d’alts i baixos que hem de superar fent-nos preguntes i trobant les respostes.I sempre,sempre, trobem la resposta encara que no tan aviat com voldriem.
  Saps, aquests dies estic avaluant els meus alumnes i odio fer-ho perquè he de dir si progressen adequadament o si necessiten millorar i,personalment crec que tots necessitem millorar i tots progressem adequadament. Estigues segura que fas una MAGNÍFICA feina i que de les equivocacions en surten grans progressos.T’ESTIMO

 3. Mireia Mar 9th 2012

  Judit, imagina’t que avorrit seria tot si no tinguéssim dubtes i pors, i si no coneguéssim una part de nosaltres mateixos que és dèbil… Gràcies a això podem tenir reptes, i objectius. I ens hem d’alegrar d’aquells petits passos que anem fent, i de les coses ben fetes, que també en fem moltes!
  Poc a poc, tranquil·litat, i sense presses. El dia que ho sapiguem tot i tinguem totes les respostes potser s’haurà acabat tot… No cal!
  Un petó molt i molt fort!!!

 4. You post interesting content here. Your website deserves much more visitors.
  It can go viral if you give it initial boost, i know useful tool that can help you, simply search in google: svetsern traffic tips


Leave a Reply