Judit i Àfrica

Activitats per recaptar diners a Valls

Hola blanquets!

Encara que estigui a Catalunya, amb aquesta feina meva es veu que no es descansa mai :)

  • El proper cap de setmana seré al Mercat de Nadal, intentant recollir quatre duros per seguir tirant endavant el projecte. La idea és posar una tela amb lletres al terra perquè la gent pugui reomplir-la amb monedes. També repartiré futlletons informatius sobre el projecte. La frase que tinc al cap per posar a la tela és “llegir ens fa lliures”, però si teniu altres idees, estic oberta a suggeriments.
  • Aquest any pel Parc de Nadal, s’instal·larà una carpa de circ a la plaça del pati (preu entrada 1€), i a part de les coses de sempre per als nens, es donarà un espai per entitats vallenques que es vulguin donar a conèixer, així que també hi seré. En principi hi tindré paradeta el dia 30 a la tarda i el dia 3 matí i tarda (encara estic pendent que em confirmin les dates)

Així que si us voleu oferir voluntaris per repartir futlletons, o per fer-me una mica de companyia, ja sigui al mercat de nadal o al parc de nadal, estaré encantada. L’horari del mercat de nadal és de 10 a 9 el dissabte i de 10 a 8 el diumenge (de moment hi aniré el dissabte i en funció de com vagin les coses decidiré si m’hi torno a posar el diumenge o no).

I si teniu altres idees per recollir diners ara que sóc aquí, no ho dubteu! Podeu enviar-me un correu a juditbesora@gmail.com

I per acabar, i més que una altra cosa per curiositat, qui és/sou aquests seguidors incondicionals del blog que em seguiu des de les Filipines?? Estic molt intrigada :)

Abraçades!

Posted in Blog by judit on December 10th, 2011 at 13:29.

3 comments

3 Replies

  1. Montse Dec 10th 2011

    Allí ens tindràs,no ho dubtis!!!

  2. Avui ha sigut un bon dia pero molt ventòs i fred, a veure si demà pot ser millor. Ànims Judit.

  3. Hola, he leido sobre tu trabajo en El Periodico y me he quedado encantada por encontrar a una persona dispuesta a ayudar a los que tanto lo necesitan.


Leave a Reply