Judit i Àfrica

El fred ha arribat abans d’hora… però tot té un costat positiu

Males notícies:

 • he hagut de tornar cap a Catalunya perquè fa exactament 21 dies vaig caure malalta.

Bones notícies:

 • ja estic 99% recuperada
 • he rebut milers d’abraçades que feia molts mesos que tenia ganes de rebre. Gràcies a tots els abraçadors i abraçadores! :)
 • ara he tingut temps per actualitzar el web www.juditiafrica.com, que estava deixat de la mà de déu després de lo de Sud-àfrica i hi trobareu un munt d’informació sobre el que estic fent a Ouaga (no us agobieu, hi ha molt a llegir!).
 • També he pogut donar una mica més de forma al blog. Si mireu la pestanya de Diari de feina hi trobareu les meves memòries, que he anat fent al llarg d’aquests mesos però que des d’allà era difícil fer-vos arribar. També hi ha moltes fotos noves :)
 • Ara podré aprofitar que sóc aquí per donar una nova empenta a tot plegat i intentar recollir més diners, perquè tinc la intenció que els cursos d’alfabetització continuin com a mínim un any més perquè els alumnes aprenguin realment a llegir i escriure.
 • Tot i ser a Catalunya, he pogut fer arribar a Malik (el professor de mooré) i a Nadine (que porta la cantina) el seu sou a final de mes.
 • Aquesta absència temporal servirà de prova pilot per veure si les coses seguiran funcionant el dia que marxi. De moment, els alumnes segueixen assistint als cursos amb constància i la cantina segueix funcionant bé. Quina alegria!

I no m’allargo més que si en teniu ganes ja us he deixat mil coses per llegir. Només dir-vos que el gener me’ n torno a Ouaga per seguir treballant-hi fins a l’abril, que torno cap a Catalunya per ser TIETA! Però no us preocupeu, el que està començat està començat, i el fet que estigui un temps aquí no vol dir que això s’acabi ni molt menys! Seguirem empenyent tots plegats!

Una abraçada, aquest cop amb gorro i bufanda :)

Posted in Blog by judit on December 4th, 2011 at 17:21.

5 comments

5 Replies

 1. Montse Dec 4th 2011

  :-) Muuaaa

 2. Molt bona feina !!!

 3. Quin plaer, poder-te llegir!
  Un petó!

 4. Quina “currada”.
  I molt bona feina a Ouaga-

 5. Mireia Dec 8th 2011

  Oéoéoé!!
  Poc a poc i bona lletra, una altra vegada.
  Una abraçada, i fins ara!


Leave a Reply