Judit i Àfrica

3 de desembre

Fa dues setmanes que sóc a Catalunya i gairebé 3 que no poso els peus a l’associació. M’estic recuperant bé i estic convençuda que el gener podré tornar cap a Ouaga.

Òbviament, els cursos d’anglès, espanyol i informàtica han quedat en suspens, però l’alfabetització en francès i en mooré continua. Des que he tornat he parlat amb Malik i Nadine diverses vegades. Em feia por que la cantina tornés a anar malament al perdre “l’atractiu” d’una blanca que ven menjar, però Nadine em diu que els clients fixos que ja havíem guanyat segueixen venint cada dia i que de moment la cosa rutlla bé.

Malik m’envia per mail els llistats d’assistència als cursos. Els alumnes segueixen assistint fidelment i hi ha 3 alumnes nous que encara no he tingut el gust de conèixer (2 al curs de francès i 1 al curs de mooré).

Ara que em començo a trobar a millor vull aprofitar que estic a Catalunya per posar al dia el web, el blog i per intentar recaptar més diners per poder seguir amb els cursos d’alfabetització l’any que ve. La feina mai s’acaba. Però és un plaer.

Posted in Memòries by judit on December 3rd, 2011 at 14:23.

Add a comment

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply