Judit i Àfrica

Feina feina feina

Va doncs, que fa molts dies que escric poc i quan escric estic sensiblona i no us estic explicant res de com avancen les coses.
Les classes d’angles i d’espanyol van de meravella. Ara tinc 5 alumnes nous que hi posen moltes ganes i interes, i es un plaer fer classes.
Aquesta setmana hem comensat a oferir tambe classes d’informatica. Hem aconseguit 4 ordinadors i de moment tenim 4 grups de 4 persones que venen 2 cops per setmana. Es la mar de divertit, no en tenen ni idea i a vegades quan els hi dius ‘clica aqui’ intenten apretar amb el dit a la pantalla i no se n’acaben de sortir… sorpren que algu pugui tenir coneixaments 0 d’ordinadors, pero tambe fa que la classe sigui molt profitosa!
Els nens i els joves ho estan agafant forsa rapid, i estic segura que daqui 3 mesos ja s’entendran be amb l’ordinador. Els mes grans costa mes, pero es questio danar a un altre ritme i… pas de problem :)
El dia 1 de setembre comencem tambe un curs de moore i un curs d’alfabetitzacio en frances. A cada curs hi ha 10 persones inscrites i el professor tambe es descapacitat i membre de lassociacio. Els 2 cursos els financieu vosaltres, tots els que vau donar diners per A Jud-africa, aixi que GRACIES a tots de part dels nous alumnes!
Tambe hem acabat de muntar la nova cantina de l’associacio finansada per tots vosaltres :) La porta Nadine, una noia que va en cadira de rodes. Ella prepara el dinar cada dia, i el ven al carrer (molt comu aqui). Els que venen al curs de moore i al dalfabetitzacio els paguem el plat nosaltres (jo i vosaltres, vull dir) per incentivar-los a venir (la majoria dells passen el dia al centre demanant per poder menjar, i no volien venir a la formacio perque deien que llavors no podrien dinar… daqui va sortir la idea de la cantina, que a la vegada li serveix a Nadine per tenir un sou).

Aixi que ja ho veieu, amb les piles posades i engegant coses coses i coses. Us faig arribar aviat un document on veureu exactament el que he invertit i en que ho he invertit, com estan els numeros i… bueno, em sembla que per avui ja n’hi ha prou! Quan haguem comensat aquests 2 cursos ja us explicare que tal. El professor tambe em fa classes de moore a mi des de fa un mes i es un crac, aixi q estic segura que tot funcionara la mar de be :)

A la prochaine!

Posted in Blog by judit on August 26th, 2011 at 20:16.

29 comments

29 Replies

 1. Mireia Aug 26th 2011

  Molt bé Judit! Ets la meva crack preferida… jeje!
  Quina capacitat d’engegar projectes i de tenir iniciatives…
  Per cert, jo crec que no tens alumnes que no en tenen ni idea, sinó alumnes amb visió de futur, que necessiten ordinadors amb pantalles tàctils!!!
  Fora bromes, la feina es fa a poc a poc, i segur que aviat en veuràs els fruits.
  Un petó!

 2. mu bueno Mireia! (jo també ho havia pensat)
  de fet la meva generació també vam tenir un dia en el q no sabiem res de res d’informàtica!
  ànim xica lista, esto no se para
  una abraçada

 3. ah i q avui també t’estimo!

 4. Molt be Tuit, les clases d’informatica poder m’hi tindre q’ha apunta jo tambe, dons no es pas que sigui un crac de l’informatica jo. jeje.
  Estic molt orgullos de tu. Nomes et puc dir, anims i endevant.
  T’estimo.

 5. Montse Aug 27th 2011

  Oé,oé,oé,oé!!!!!!!! Aquesta és la meva fillola!!! Ets la millor!!!! Molts ànims i endavant,estem tots al teu costat. T’ESTIMO,ho sabies?

 6. Hola preciosa!
  T’acabo de veure al face i m’ha fet molta il·lusió, jo que no hi creia en això de les noves tecnologies i, mira per on, que ara em trobo aquí parlant amb tu quan estas a l’altra punta de món, asseguda sobre un cocodril! Mare meva!
  Res, nebodassa, que demà marxem de vacances, la veritat, ja en teniem ganes!!
  Cuida’t molt!
  Un petó.

 7. Molt bé Tuït, quina energia que es respira aquí i cada vegada que escrius al fb; gràcies per ancomanar-nos-en una miqueta, tot i que ja ens imaginem que per a nosaltres només ens guardes el millor… et deixo una abraçada ben forta, aquí, per quan tinguis un moment amb les energies una micona més baixes…

  Ha estat increïble trobar-me amb la lletra de Gravedad a Burkina… és una sensació molt extranya, però fa molta il·lusió :)

  Que sàpigues que estic fent un munt de cançons noves; de fet no puc parar i em penso que em tornaré boig, perquè des que surto de la feina fins l’hora de dormir pràcticament no em dedico a una altra cosa… espero que també t’agradin!

 8. RAFA PRADO Sep 1st 2011

  HOLA JUDITH, ET TINC ENVEJA DE TOT COR PER LO QUE ESTÀS FENT A L´ÀFRICA, ES UNA PENA QUE DE PETIT NO FOS TANT VALENT COM TU, ARA HO SOC PERO….JA T´HO VAIG COMENTAR EN EL SEU DIA, JO A LA FEINA TINC 45 DIES DE VACANCES SI ET PUC AJUDAR AMB GASTOS 100% MEUS NO HO DUBTIS.

  ESTIC AL COL.LEGI OFICIAL D´IDIOMES APUNTA´T A ANGLÈS, AQUEST ANY SI!!! EL FRANCÈS ES UNA LLENGUA DOMINADA PER MI QÜASI MES QUE EL CATALÀ, AIXÍ QUE NO HO DUBTIS EN DEMANAR-ME AJUDA SI LA NECESITES. aQUEST ANY HE PORTAT EL NOM DE LA TEVA WEB ALLÀ ON HE COMPETIT (AQUEST ANY A SIGUT POC) PERO VAIG 6È AL RANKING NACIONAL DE LLARGA DISTANCIA I AQUEST CAP DE SETMANA A SORIA I L´ÚLTIM D´OCTUBRE A EIVISSA EM PODRÍA DONAR PER ESTAR ENTRE EL 3 PRIMERS D´ESPANYA EN LLARGA DISTANCIA, ET MEREIXES SORTIR A LA PITRERA DE LA EQUIPACIÓ DE COMPETICIÓ PERO NO HO VAIG POGUER FER EN GRAN I QÜASI NO SE´T VEU, AUNQUE NO PENSIS QUE LA GENT NO EM PREGUNTA QUE QUE SIGNIFICA LO QUE PORTO AMB EL LOGO DE ÀFRICA.

  ESTIC TREBALLANT EN LA EQUIPACIÓ 2012 QUE SERÀ….DE…NO ET RIGUIS PERO SERÀ DE COLOR ROSA PERO VAMOS, LA TEVA WEB SORTIRÀ EN GRAN A LA PITRERA I T´ENVIARÈ FOTOS D´ALLÀ ON VAGI!!!AL 2012 M´ESPERA UN TOUR PER SUD-AMÈRICA EN COMPETICIÓ I DESPRÈS INVESTIGANT EN CASA DE LES FAMILIES AUTOCTONES DE LA ZONA (URUGUAY-ARGENTINA-BOLIVIA-PERÚ) ES LA MIJOR MANERA DE CONÈIXER A LA GENT D´UN PAIS.ESPERO JUDITH PODER COMPARTIR AMB TU ALGUN DIA EXPERIENCIES VISCUDES ALS LLOCS DEL MON ON VERITABLEMENT NECESITEN LA NOSTRA AJUDA.

  SI VOLS ENVIARME ALGÚN LOGO NOU QUE T´INTERESSI QUE LLUEIXI ALLÀ ON VAGI PASA-M´HO SI US PLAU.

  ESTEM MES SOVIN´T EN CONTACTE.

  SORT JUDITH!!!

 9. Pin my tail and call me a donkey, that relaly helped.

 10. Xe0sJd lgmkvkmmgyvx

 11. Aquesta setmana t’hem vist al Vallenc i al Camp.cat, el que has escrit, fa que tots ens sentim molt aprop teu i com diu la Mireia, ets una crack !! estic segura que tot anira molt be, espero que se m’encomani una mica de la teva energía. Ahir em preguntava … amb tota la feinada que tens, et queda temps per fer alguna canço?
  Be, ratolí et deixo per avui, un petó molt fort i … res més de moment, només …que t’estimo.

 12. F0n6eS , [url=http://pvjpsgecxneq.com/]pvjpsgecxneq[/url], [link=http://dkxaydgrzpcy.com/]dkxaydgrzpcy[/link], http://nlfwtxlbfnyr.com/

 13. 2lmR9i rnxbbljsygza

 14. Montse Sep 7th 2011

  HOOOOLAAAA!!!!! Ei,ets famosa per aquí. Et veiem al Vallenc ,al Camp.cat,…Amb el teu permís al facebook faig propaganda i així fardo de fillola,je,je.
  Com va tot???Molt enfeinada,suposo. Nosaltres també,a punt de començar el curs.Dilluns tota la canalla cap a classe,que ja és hora de posar ordre i horaris a les cases.
  Apa guapa,molts ànims i que no s’afluixi l’energia que portes al damunt.Ets la millor!!! T’ESTIMO,ho saps????

 15. EGSDi2 , [url=http://flfxjrisxpxu.com/]flfxjrisxpxu[/url], [link=http://qrnhztwhzqqw.com/]qrnhztwhzqqw[/link], http://vqizmduemhlz.com/

 16. Montse Sep 8th 2011

  Ei!! Acaba de sortir el teu poble al telenotícies nit. Al-Gadafi ronda per aquí,com es respira l’ambient?? Esteu bé??
  Un petonàs.

 17. Bon dia wapetona ! mira tu la Montse se m’adelantat, anava a dir que ahir va sortir Ouaga per la tele, vam estar mirant si et veiem, però no hi va haver manera, jejeje.

  Com va tot avui per aquí 17º i plovent ! això deu produïr una sensació de fred important, no? nosaltres estem tenint un mes de setembre molt caluròs, ara fa la calor que no va fer al juliol, però avui sembla que esta més tapat, dic que ho sembla perquè ara son les 8,45 del matí i aquesta hora normalment no estic aixecada i no se com es veu el dia a aquesta hora ;)

  Avui estic intentant treballar des de ben d’hora, no sé si me’n sortiré, però llegir això de feina, feina, feina de bon matí estimula, a veure si se m’encomana una mica d’energia. No m’enrollo més perquè sino no m’haurà servit de res això d’axecar-me aviat i ja sento la cafatera, així que … cap a la feina!

  Saps molts dies al vespre quan miro el cel penso que tu des d’on ets també el veus i que potser també l’estas mirant i et sento més aprop encara i penso que potser tu també ens hi sents a nosaltres, i llavors veig tot d’estrelles que des d’allà adalt t’il·luminen i et cuiden…

  He dit que ja parava però ja ho veus quan començo a xerrar no se parar, però la cafetera se sobruix i sembla que tímidament comença a sortir el solet, així que ara si que et deixo. Cuide’t molt i molt. t’estimo.

 18. Aquesta nit no es veuen les estrelles tot i que hi son, està tapadot, però la lluna il·lumina tot el cel, deu ser el reflexe dels teus ulls que l’estan mirant !. Bona nit cuqueta dolça.

 19. Hola wapíssima, com que tu no poses entrades noves, jo vaig fent per aquí. Avui, aquest matí estic pensant molt més amb tu, però avui d’una forma interesada, estic quadrant números i fent les coses que faries tu si estiguessis aquí ajudant-me, ja ho veus a dies tan romàntica i a dies tan materialista, és que tenim de tot oi? mentres t’escric això s’ha obert la “pestanya” (està ben dit això?) de “Qui sóc” amb la teva foto, i ospe noia, he sentit la teva veu que em deia, “apa doncs mama a treballar una estoneta més que tu pots” i res … que apa a fotra-li canya !!
  Un petonet i fins una altra estoneta.

 20. Mireia Sep 15th 2011

  M’encanta!!!! Vols dir que se t’obren soles les pestanyes mare??? (sí que està ben dit) Apa, doncs jo també a treballar, que avui se m’han enganxat els llençols, que aixecar-se cada dia a les 7h del matí no pot ser bo!
  Ja veus, jo també passo cada dia per aquí, a veure què hi ha.
  Un petó Tuit!!!!

 21. Si Mireia, si, s’ha obert sola, perquè mentres escrivia he mogut el ratolí sense voler amb el braç i just anat a parar sobre de la pestanya, i no t’enfotis de mi que si ho dic és perquè és així !

 22. Montse Sep 15th 2011

  Doncs a mi no se m’obren les pestanyes soles,però cada dia passo per aquí a veure com esteu tots plegats.Ja veus Judit,t’enyorem i cada dia volem saber de tu! A més és una altra manera de comunicar-nos nosaltres a través teu,que guai!! Ah,per cert,T’ESTIMO!!! I a vosaltres també!

 23. Quin plaer entrar i trobarvos aqui :)
  I quina mareta marona marassa que tinc!
  Avui volia escriure una entrada nova, pero com sempre se ma tirat el tems a sobre i us haureu de conformar amb aquest comentari… el proper dia que vingui al cyber prometo actualitzar el blog i explicarvos coses sucoses ok?

  Un peto ben gran per totes i tots.
  Nindaare o a la prochaine!

 24. holaa Tuit, q guai trobar-te! t’envio una abraçada enoooorrrmeeeee

 25. Hola preciosa!
  Doncs quin remei, ens conformarem i esperarem tornar a veure’t aviat. Mentrestant un petó molt fort!

 26. Montse Sep 19th 2011

  Doncs au,a esperar!!! Un PETONÀS

 27. Mireia Sep 20th 2011

  Holaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
  Encara que no sigui una gran explciació, és guai llegir-te.
  Un petó!!!!

 28. Hola, petitona, nosaltres aquí ara comencem a estar nerviosos, avui ja és dimecres i divendres marxem tots cap a Olot, ens provoca un sentiment dificil d’explicar, tots tenim clar que serà una remoguda i els sentiments estaran a flor de pell, això ens fa estar il·lusionats i entusiasmat al temps que neguitosos i nerviosos. Tenim clar que viurem moments molt intensos i si he de ser sincera també ens fa una mica de por l’endemà, … però pasito a pasito, l’endemà ja l’afrontarem quan arribi, i com que estarem tots junts ens en sortirem.
  Encara que no puguis venir, tots sabem que estaras amb nosaltres, així que si et xiulen les orelles, ja sabras perquè, i si al vespre mires cap el cel, a més de les nostres estrelles, allí trobaras la nostra abraçada.
  T’estimo !! :)

 29. That’s a skillful answer to a dilifcuft question


Leave a Reply